auckland - Reisverslag uit Mechanics Bay, Nieuw Zeeland van BartKoen Mooij - WaarBenJij.nu auckland - Reisverslag uit Mechanics Bay, Nieuw Zeeland van BartKoen Mooij - WaarBenJij.nu

auckland

Blijf op de hoogte en volg BartKoen

22 Februari 2013 | Nieuw Zeeland, Mechanics Bay

Na een reis die begon op maandag ochtens om half 7 kwamen we rond 6 uur aan in ons hostel in Auckland. We besloten hier maar meteen even een rondje door het centrum te lopen. Langs de skytower waar ons hostel toch redelijk dichtbij ligt en op zoek naar wat te eten, want van dat vliegtuig voedsel krijg je toch echt wel genoeg. 's avonds werd er in de bar naast ons hostel een pool toernooi georganiseerd en we zijn er daarna nog even blijven hangen om wat te drinken tot we rond 12 uur toch echt wel slaap begonnen te krijgen. Maar leuke aan het feit dat het je eerste nacht aan de andere kant van de wereld is uiteraars de jetlag en samen met een voortdurende stoet aan schoonmaakwagens was de eerste nacht geen succes te noemen. Koen heeft nog wel wat uurtjes kunnen pakken op het uurtje dat hij besloot zichzelf buiten de kaner te sluiten na dan. Maar ik lag rond 3 uur wakker en heb er misschien nog een half uurtje slaap uit kunnen persen, maar ideaal is anders na een dag van reizen.

De volgende dag( vandaag woensdag 20) besloten we naar het vulkanische eiland vlak voor de kust van Auckland te gaan. Onderweg naar de ferry liepen we langs een sportcafe waar bayern - arsenal werd uitgezonden. Wat toch wel een rare gewaarwording is zo op de vroege ochtend. Maar goed wij moesten richting de ferry richting het eiland. Hier aangekomen gingen liepen we eerst langs de plek waar de grootste meeuwen kolonie van NZ zou moeten zijn, maar zoals je hem al aanvoelt komen waren het aantal vogels op 2 handen te tellen. Dan maar op richting de top, dit bleek toch nog ruim een uur lopen maar het uitzicht was zeker de moeite waard. (Zie foto ). Op de weg naar beneden zijn we nog door wat lava grotten gelopen(donkere tunnels van 20 meter) die niet bijster interessant waren, maar we hadden toch nog 2 uur te doden voordat we weer met de boot terug konden. Op dit moment waren we redelijk moe en zagen die houte bankjes er toch niet zo slecht uit. 'S avonds nog wel wat gedronken en toen op voor poging 2 tot een goede nacht

• 21 Februari 2013 - 06:08

Herman:

Goedemiddag,
    Fijn te vernemen dat jullie goed zijn aangekomen, hoe is het weer? De foto laat veel bewolking zien. Hoop dat je de komende nacht genoeg slaap krijgt anders kom je maar terug.
    Pa.

• 21 Februari 2013 - 06:32

Petra:

Hoi jongens, wat fijn om even van jullie te horen en te lezen. Hebben genoten van de foto's van Dubai. Sterkte met de Jetlag maar dat ben je straks snel vergeten. Amuseer je en een dikke kus, mama

• 21 Februari 2013 - 16:12

Diana:

Nou mannen, het is hard doorwerken zo te lezen. Hoop dat de jetlag snel voorbij is. Kijk uit naar het volgende verslag.
    xxxxxx

• 23 Februari 2013 - 14:49

Simone:

Hello boys, lekker genieten daar down under! Leuke foto's en verslagen. Zo leven we toch een beetje met jullie mee. Groetjes!

• 23 Februari 2013 - 21:39

Emma:

Hoe gaat het daar aan de andere kant van de wereld? Wij hebben ook vakantie. Jullie hebben geluk dat het zo warm is daar het is hier ijs koud!!!!!

Groetjes Emma

• 24 Februari 2013 - 10:42

Pa:

Jongens gisteren Wout helpen verhuizen jullie nodig gemist maar met behulp van een aantal vrienden van Wout zijn de grootste delen naar de opslag verhuist en is Wout met beide dames nu bij ons. Vandaag gaan wij naar voetbal Mama naar Feijenoord tegen PSV en ik naar Ajax tegen Ado, we zullen zien wie er vanavond nog lacht. Informeren jullie late nog wel over de afloop. Hopelijk hebben julie een fijne dag gehad, toch gek bij jullie eindigd de dag en bij ons begint hij.
    Veel plezier morgen

Pa

• 24 Februari 2013 - 14:11

Emmy:

Hallo mannen,
    Ik neem aan dat jullie nog steeds genieten. Ik weet niet waar jullie precies zitten, maar altijd beter dan hier! Weer gesneeuwd!
    Al een Hongi gedaan? Geniet van het leven!
    kus,
    Em

• 25 Februari 2013 - 17:02

Pa:

Hallo Bart & Koen,

Het heeft even geduurd voordat ik dit kon schrijven maar je moeder heeft gisteren het hardst gelachen en hoewel Ajax nog 1 punt voorstaat op Feijenoord is Feijenoord de winnaar van dit weekend.
    Blijft spannend maar ik heb vertrouwen in een goede afloop.
    Met het weer zit het niet mee, is het wel? Temperaturen goed maar weinig zon, althans volgens de voorspellingen die ik van internet haal.
    Hoe is het verder al leuke dingen gedaan, die jullie durfen te delen?
    Pa